Fotograaf en filmmaker

Simon Metselaar: de ideale one-man-show

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door fotografie en video. Ik was altijd de jongen met een compactcamera op zak. Mijn passie voor alles wat met digitaal beeld te maken heeft nam een vlucht toen ik de bruiloft van m’n zus filmde met een simpele videorecorder. Ik bewerkte de bestanden (toen nog in windows moviemaker) en mijn eerste film was een feit. Sindsdien ben ik gegrepen door het creëren van ‘momentjes’ door de combinatie van muziek en beeld.  De afgelopen jaren heb ik talloze festivals, vakanties, jongerenkampen, evenementen en bedrijven in beeld gebracht en bewerkt tot meesterwerkjes. Elke gecreëerd werk leerde mij het volgende beter en origineler te maken. Practice made perfect.

Voor zowel films maken als fotografie heb ik veel vaardigheden opgedaan en ga ik graag elke uitdaging aan. Daarnaast heb ik professionele apparatuur van Canon om tot scherpe en state-of-the-art resultaten te komen.


Overige interesses:

– Muziek maken (gitaar)
Schilderen

Bedrijfsgegevens:

Siemworks
3046NM
Oude Bovendijk 291, Rotterdam
T: (+31) 06 1970 4431
KVK-nummer: 68882017
BTW-nummer: NL203516369B01

U kunt contact opnemen via het contactformulier, een whatsapp te sturen naar 0619704431 of door een mailtje te sturen naar info@siemworks.nl.