Bedrijfsfotograaf

Bedrijfsfoto’s door een bedrijfsfotograaf blijven een essentieel onderdeel van je onderneming. Ze zetten in één oogopslag de toon. In style kan je ontzettend variëren. Siemworks houdt het het liefst realistisch met een professionele look. Uiteindelijk wil je als bedrijf betrouwbaarheid uitstralen. En een stukje comfort!

Ik ben specifiek op zoek naar:

Wat kenmerkt Siemworks als bedrijfsfotograaf?

Voor ieder wat wils

Siemworks verzorgt allerlei vormen fotografie zoals evenementfotografie,  portretfotografie, tot sfeer en productfotografie. D

Modern en tijdloos

De bedrijfsfotografie van Siemworks is modern en tijdloos. Modern, op het gebied van de gebruikte technieken, en tijdloos op het gebied dat de gemaakte foto’s voor een lange tijd bruikbaar zijn zonder dat ze verouderd lijken. 

Comfort

Omschrijf ongeveer wat voor fotografie er nodig is en ik zal verder meedenken om precies vast te leggen waar je naar op zoek bent. Met een aantal instructies weet ik vaak al precies dat vast te leggen waar je naar op zoek bent. 

Maatwerk

Zijn de foto’s dezelfde dag al nodig? Het is te regelen. Per opdracht kan ik ik bekijken wat er mogelijk is. 

Wat is belangrijk bij een bedrijfsfotograaf?

Bedrijfsfotografie moet jouw bedrijf aanvullen en passen bij waar jouw bedrijf voor staat. En eerlijk gezegd, is een groot deel van mooie fotografie een stukje techniek en ervaring. 

Met goed gebruik van scherpte diepte, compositie en het licht kan ik uw bedrijf dat vertrouwelijke karakter geven waarmee je net even die voorsprong kan hebben op de rest. 

 

foto siemworks aan het werken.

Wat vinden zij?

Brian LexmondNLjobs | Marketing en PR manager
Lees verder
NL Jobs heeft Simon ingehuurd als fotograaf en videograaf. Hij heeft laten zien dat hij in staat is zowel prachtige foto’s van ons personeel, als van onze dienstverlening te maken. Daarnaast heeft hij gezorgd voor een representatief filmpje waarin wordt getoond hoe het leven van een uitzendkracht er uit ziet, samengevat in één dag. NL Jobs had sterk de behoefte aan sprekende portretfoto’s van alle collega’s. Deze foto’s worden getoond op de website, om gezicht te geven aan de organisatie. Simon heeft aan die behoefte ruimschoots voldaan, door op een juiste wijze de collega’s in beeld te brengen. Alle foto’s op de website zijn hierdoor weer netjes en up to date. Als uitzendbureau is de hoofdzaak vandaag de dagen het werven van nieuwe, geschikte medewerkers. Daarbij richt NL Jobs zich voornamelijk op arbeidsmigranten uit (Oost) Europa. Om hen een juist beeld te kunnen schetsen van het leven dat men hier mag verwachten, was een filmpje die één dag uit het leven van een uitzendkracht samenvatte erg welkom. Simon heeft dat prachtig in beeld gebracht. Het filmpje wordt inmiddels getoond via de youtube kanalen en social media kanalen van NL Jobs. Simon heeft geholpen om visueel te maken, wat voor NL Jobs als bedrijf intern wel bekend is, maar voor de buitenkant (de klant) veel minder duidelijk. We zijn hem daar dankbaar voor. Team NL Jobs
Marianne LindersCoach Ontwikkelpunt
Lees verder
Normaal houd ik helemaal niet van fotoshoots. Ik vind het altijd een beetje ongemakkelijk en al snel te geposeerd. Ik was dus heel blij toen Simon voor ons de foto's voor onze websites wilde maken. Ik had al goede verhalen gehoord en mooie resultaten gezien, dus hem wilde ik hebben voor onze nieuwe websites. Na een korte intake wist Simon al goed wat de look en feel moest worden en is hij aan de slag gegaan. Hij brak de (toch wel) spanning van "Ojee sta ik wel goed op de foto." door muziek aan te zetten terwijl hij van onze coachpraktijk een fotostudio maakte. Hierdoor ontstond er een heel ontspannen sfeer en de foto's werden echt leuk en spontaan voor zover je leuk en spontaan op een foto kunt staan. 😊 Hij had zelf creatieve ideeën om ook buiten te fotograferen en hij dacht mee met hoe je op de foto kunt krijgen wat wij naar de buitenwereld uit willen stralen. Hij heeft ons op de foto gezet zoals we ook in het echt zijn. Niet een standaard foto maar een foto die een verhaal vertelt. Daar is Simon ontzettend goed in. Het resultaat is dan ook super gaaf geworden. Ik ben helemaal blij. Dus mocht je overwegen om professionele foto's te laten maken voor welke gelegenheid dan ook, dan kan ik Simon van harte aanraden.

Bedrijfsfotografie impressie

Een korte impressie van alle verschillende soorten bedrijfsfotografie

Bekijk ook:

Videografie

Beeld komt pas echt tot leven wanneer er beweging en geluid bij komt kijken

Blogs

Van reviews tot interessante avonturen. Je leest het in de blog!

Portfolio

Hier vindt je alle werken op siemworks op één plek

Uw bedrijf in haar kracht

Laat je bedrijf uitstralen wat je in woorden niet weet uit te drukken.