Foto en video

De ideale wereld. Één persoon die zowel foto’s als video’s maakt voor je bedrijf, op je evenement, feest of bruiloft. Dat is iets waar ik mij afgelopen 10 jaar in heb gespecialiseerd. Door die jarenlange ervaring weet ik precies wat en waarom ik iets vast leg. Een fantastische terugblik op zowel foto als video. 

De combinatie van foto en video. Hoe dan?

Ik werk altijd met 2 camera’s. Dat kan een video cinema, zijn en een fotocamera, maar ook 2 fotografie camera’s die ook heel goed zijn in video. Na lang zoeken en testen kwam ik uit op die ideale camera die binnen een splitsecond van foto naar video en vice versa kan switchen. Op deze manier mis ik eigenlijk geen moment. Deze camera is op dit moment de Canon R5, 1 van de beste camera’s van Canon. Deze levert de hoogste kwaliteit aan fotografie, maar ook hele fijne gestabiliseerde video’s. Ik als regisseur, maker en editor hiermee precies de shots te schieten die nodig zijn voor een toffe aftermovie of een goede fotoreportage. Sterker nog, bijna alle foto’s en video’s die je op deze site vind zijn steevast een combinatie van foto en video geweest. Combineren van foto en video betekent niet direct inleveren van kwaliteit. 

Impressie

Voor een impressie kan je het best even de foto pagina en de video pagina’s bekijken die ik hieronder link. Mocht je nog meer vragen kan je mij natuurlijk altijd bellen. 

Tarieven

Foto en video is meestal wel maatwerk daarom kan ik lastig een concrete prijs geven. Stuur me een mailtje, bel of app, en ik maak het zo snel mogelijk helder voor je met een prijs die goed past bij je behoeften

Bekijk ook:

Videografie

Beeld komt pas echt tot leven wanneer er beweging en geluid bij komt kijken

Blogs

Van reviews tot interessante avonturen. Je leest het in de blog!

Portfolio

Hier vindt je alle werken op siemworks op één plek

Combinational!

Siemworks haalt alles uit de kast om voor jouw bedrijf of bruiloft een epische herinnering te maken.