Bedrijfsvideo

Met een professionele bedrijfsvideo kan je in een korte tijd ontzettend veel vertellen. Soms nog meer dan een aantal foto’s.  Je neemt de kijker mee en geeft op die manier een sterke beleving . Siemworks verzorgt voor uw bedrijf een comfortabele video zodat de klant u bij de eerste indruk al vertrouwd. 

Waarom een bedrijfsvideo

Siemworks verzorgt pakkende videografie voor bedrijven. Ook de combinatie van video en fotografie is mogelijk, zo ben je verzekerd van foto’s en video in dezelfde stijl en kunnen de lijntjes kort worden gehouden. 

Siemworks verzorgt scherpe en professionele eindresultaten, aangepast op uw smaak, maar met het creatieve oog van Simon. Daarnaast heeft u met Siemworks, een waardevolle sparringspartner, om dat resultaat te vinden waar u naar op zoek bent. 

Daarbij streeft Siemworks altijd naar korte lijnen, snel resultaat afleveren op het moment dat dat nodig is, en bovenal een gezellige en leuke samenwerking. Zet Siemworks in voor bijvoorbeeld een:

  • Evenementvideo
  • Bedrijfsfeest
  • Bedrijfsuitjes
  • Socialmedia content
  • Bedrijfsdocumentaire
  • Interviews
  • Videoportret van werknemers
  • Vacaturevideo

Plan van aanpak

Belangrijk is om het doel van de video vast te stellen. Het doel kan bijvoorbeeld wervend of informatief zijn. Wil je bijvoorbeeld iemand online snel prikkelen, mag de video wat korter zijn. Wil je echt iets uitleggen, dan mag de video langer.

Vervolgens maken we samen een globaal overzicht welke onderdelen relevant zijn om in de video te verwerken. Hierdoor hebben we een plan waarbij de juiste shots bij kunnen worden bedacht. Met een globale lijst van benodigde shots ga ik aan de slag. Dat kunnen we samen doen, maar kan ik ook individueel uitvoeren. 

Tijdens het opnemen maak ik gebruik van de benodigde professionele apparatuur, ervaring en opgebouwde kennis vanuit m’n opleiding cinematografie. 

siemworks bezig in kas bts.

Impressie bedrijfsvideo

Bekijk hier de video van verschillende categorieën bedrijfsvideos. 

Bekijk ook:

Videografie

Beeld komt pas echt tot leven wanneer er beweging en geluid bij komt kijken

bedrijfs gebouw foto

Fotografie

Actie vereeuwigd in een plaat.

afvalberg met allemaal plastic.

Blogs

Van reviews tot interessante avonturen. Je leest het in de blog!

U mag gezien worden

Ieder bedrijf verdient het om in het zonnetje te worden gezet en haar bloemetjes buiten te zetten. Siemworks verzekerd dat dit goed gebeurt met de juiste toon.