Bedrijfsvideo

Met een professionele bedrijfsvideo kan je in een korte tijd ontzettend veel vertellen. Soms nog meer dan een aantal foto’s.  Je neemt de kijker mee en geeft op die manier een sterke beleving . Siemworks verzorgt voor uw bedrijf een comfortabele video zodat de klant u bij de eerste indruk al vertrouwd. 

Waarom een bedrijfsvideo

Siemworks verzorgt pakkende videografie voor bedrijven. Ook de combinatie van video en fotografie is mogelijk, zo ben je verzekerd van foto’s en video in dezelfde stijl en kunnen de lijntjes kort worden gehouden. 

Siemworks verzorgt scherpe en professionele eindresultaten, aangepast op uw smaak, maar met het creatieve oog van Simon. Daarnaast heeft u met Siemworks, een waardevolle sparringspartner, om dat resultaat te vinden waar u naar op zoek bent. 

Daarbij streeft Siemworks altijd naar korte lijnen, snel resultaat afleveren op het moment dat dat nodig is, en bovenal een gezellige en leuke samenwerking. Zet Siemworks in voor bijvoorbeeld een:

  • Evenementvideo
  • Bedrijfsfeest
  • Bedrijfsuitjes
  • Socialmedia content
  • Bedrijfsdocumentaire
  • Interviews
  • Videoportret van werknemers
  • Vacaturevideo

Plan van aanpak

Belangrijk is om het doel van de video vast te stellen. Het doel kan bijvoorbeeld wervend of informatief zijn. Wil je bijvoorbeeld iemand online snel prikkelen, mag de video wat korter zijn. Wil je echt iets uitleggen, dan mag de video langer.

Vervolgens maken we samen een globaal overzicht welke onderdelen relevant zijn om in de video te verwerken. Hierdoor hebben we een plan waarbij de juiste shots bij kunnen worden bedacht. Met een globale lijst van benodigde shots ga ik aan de slag. Dat kunnen we samen doen, maar kan ik ook individueel uitvoeren. 

Tijdens het opnemen maak ik gebruik van de benodigde professionele apparatuur, ervaring en opgebouwde kennis vanuit m’n opleiding cinematografie. 

Impressie bedrijfsvideo

Bekijk hieronder een overzicht verschillende categorieën bedrijfsvideo’s. 

2022 – Productonthulling – Videografie

Omschrijving: Met MNP Suntory een concept uitgewerkt, door gebruik te maken van een VoiceOver kon er goed gebruikt worden gemaakt van beelden en wat dramatiek. 

2019 Goed doel in het buitenland – Videografie en fotografie

Omschrijving:  Voor het goede doel Bake for Life een beeldbank opgebouwd met zowel foto’s als video’s. In Uganda trokken we langs verschillende dorpjes waar de bakkers zijn gevestigd om hun verhaal vast te leggen.

2019 – Event – Videografie en fotografie

Omschrijving: Event waarbij er in 3 dagen foto’s en video’s moesten worden gemaakt van 12 verschillende orchideen kwekerijen tijdens de Orchid Inspiration Days. Een race tegen de klok. Dezelfde week een mooie aftermovie afleveren en een foto overzicht per bedrijf waarbij ieder bedrijf goed vertegenwoordigd wordt. 

2021 – 3 minuten pitch – Videografie

Van 50 studenten van verschillende faculteiten een 3 minuten pitch opnemen. De video’s hadden de eis dat er 3 plaatjes mochten worden gebruikt. Verder konden ze hun tekst af lezen van een 12.9 inch autocue die ik voor hen voorbereidde en de tekst mee liet lopen op de snelheid van hun presentatie. 

2021 – 3 minuten pitch – Videografie

Van 50 studenten van verschillende faculteiten een 3 minuten pitch opnemen. De video’s hadden de eis dat er 3 plaatjes mochten worden gebruikt. Verder konden ze hun tekst af lezen van een 12.9 inch autocue die ik voor hen voorbereidde en de tekst mee liet lopen op de snelheid van hun presentatie. 

2019 – Event – Videografie en fotografie

Omschrijving:  Het restaurant van Vilter Coffee bestaat op dit moment niet meer op deze manier, maar dit is toch een stukje nostalgie om hier terug te kijken. 

Bekijk ook:

Videografie

Beeld komt pas echt tot leven wanneer er beweging en geluid bij komt kijken

bedrijfs gebouw foto

Fotografie

Actie vereeuwigd in een plaat.

afvalberg met allemaal plastic.

Blogs

Van reviews tot interessante avonturen. Je leest het in de blog!

U mag gezien worden

Ieder bedrijf verdient het om in het zonnetje te worden gezet en haar bloemetjes buiten te zetten. Siemworks verzekerd dat dit goed gebeurt met de juiste toon.