Familiefotograaf

Nu praktisch iedereen een goede telefoon heeft met een behoorlijke kwaliteit zo jou toch al snel een mooie familiefoto kunnen maken, leuk met zo’n selfie arm er op. Toch is er een probleem, als het goed is ontbreekt de magie op veel van die telefoonfoto’s. Dat iedereen op de juiste plek staat, goed belicht, allemaal met de ogen open en prettig lachend, geschoten in een perfecte printresolutie. Een familiefotograaf zorgt voor deze foto’s.

De volgende familiefotografie wil ik bekijken:

Familiefotografie door Siemworks

Herinnering

Mijn vader is een aantal jaren terug overleden. Gelukkig heb ik een keer goede groepsfoto kunnen maken door een statief neer te zetten en allemaal op het juiste te lachen, maar uiteindelijk waren de hoeveelheid familiefoto’s schaars. Ik heb toen nog gedacht, had ik maar een keer een familiefotograaf geregeld. Het komt in de praktijk het niet altijd voor komt dat je echt de tijd neemt om een goede familiefoto te maken waarbij alles klopt. Daar is een familiefotograaf de oplossing voor. Siemworks zal tijdens een fotoshoot alle combinaties proberen te maken: van groep,  individu, broers, zussen tot schoonfamilie.  Niks is te gek. Met uiteraard die professionele comfortabele kwaliteit je van een professional mag verwachten. 

Plezier

Een familieshoot is ontzettend dynamisch, en als fotograaf heb je als taak iedereen op sleeptouw te nemen en er een feestje van te maken. Het is niet ieders hobby om op de foto te gaan en die authentieke lach te geven. Siemworks zal met plezier en een tikkeltje humor de lol van familiefotografie weer tot leven brengen. Na de shoot heeft iedereen een mooie herinnering, een mooi groepsportret. En vaak ook nog allemaal een nieuw Linked-In profiel. Het belangrijkst is dat iedereen zich op hun gemak voelt: pas dan ben ik een tevreden fotograaf.

Inclusief

Mijn adagium is: iedere foto heeft het recht om gezien te worden. Dat betekent dat voor de betaalde prijs, alle de naar mijn idee goed gelukte foto’s worden nabewerkt en afgeleverd. Zo hoef je achteraf niet te kiezen. Je krijgt ze gewoon allemaal in de volledige resolutie. 

Kinderen

De grootste uitdaging bij familieshoots zijn jonge kinderen. Het is dan ook van belang gelijk met hen te beginnen, want het komt voor dat er maar 5 minuten focus is, en dat het daarna speelse gekkigheid is. Hier houd ik bij de shoot rekening mee. 

Wat vinden de families?

Riettefotoshoot zussen
Lees verder
Simon bedankt voor de prachtige foto’s! Naast dat we erg blij zijn met het resultaat was het ook een leuke ervaring. Jij zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen door jou enthousiasme!
NielsFotoshoot broers
Lees verder
Naast dat over de kwaliteit van de foto's zelf niet te twisten valt, is er ook veel aandacht besteed aan editen. De foto's waren bovendien sneller klaar dan gedacht. Naast dat we natuurlijk leuk op de foto gingen hebben we tijdens de photoshoot ook een hele leuke tijd gehad. Heel erg bedankt!

Bekijk ook deze pagina's:

gezin foto in kas.

Fotografie

Beelden die na 1000 keer bekijken nog steeds boeien.

Videografie

Beeld komt pas echt tot leven wanneer er beweging en geluid bij komt kijken

Blogs

Van reviews tot interessante avonturen. Je leest het in de blog!

Kom naar buiten dan!

Bekijk eindelijk weer met plezier en verwondering naar die familiefoto’s aan de muur.