Evenement fotograaf

Evenementfotografie kan vanalles zijn: van beurs, verjaardag tot bedrijfsfeestje. Siemworks legt dit voor je vast met de gecombineerde passie van een bruidsfotograaf, familiefotograaf en bedrijfsfotograaf. Hierdoor krijg je precies die comfortabele fotografie waar iedereen blij van wordt maar ook ideaal is om te gebruiken voor op social media. 

Wat is belangrijk bij evenementfotografie?

Evenementfotografie is mijn ogen het evenement op een representatieve maar realistische manier neer te zetten.  Voor Siemworks is het volgende met name van belang:

  • De foto’s moeten op dezelfde dag of week kunnen worden gebruikt door de klant, om zo extra bezoekers te trekken via de sociale media kanalen. Alsof je de foto’s met je eigen camera hebt gemaakt :)!
  • De foto’s moeten een comfortabele sfeer uitstralen zodat je zin krijgt in het evenement. 
  • Sociale interactie, lachende mensen, interessante details, actie en dynamiek moeten samenkomen in de foto’s. 
  • En als het mag schiet ik er ook een evenementvideo bij!
  • De klant heeft het vertrouwen dat de fotograaf lekker z’n gang gaat en met meer foto’s terugkomt dan gepland. 
evenement feest foto bts.

De schoonheid van een evenement

Wat is er voor een evenement fotograaf nu zo boeiend aan een evenement? Eigenlijk is het een soort bruiloft voor bedrijven. Er gebeurt van alles, er is constant beweging en als je goed kijkt zeker wat liefde. Verder gebeurt er op een event van alles, van presentaties, aankondigingen  tot bezoekers en gesprekken. Als fotograaf ben ik zoek naar die momenten die er toe doen, waarmee de klant ook weer haar verhaal kan vertellen door middel van de gemaakte foto’s. 

Impressie evenement fotografie

Bekijk hieronder een greep uit de evenement fotografie.

Bekijk ook:

Videografie

Beeld komt pas echt tot leven wanneer er beweging en geluid bij komt kijken

Fotografie

Hier vindt je alle fotografie van Siemworks op één plek

Blogs

Van reviews tot interessante avonturen. Je leest het in de blog!

Evenement to be

Als je je zelf in de spotlights zet, moet je dat uiteraard ook fotograferen. Voor de fijnste event foto’s kies je bijvoorbeeld voor Siemworks.