Bedrijfsfotografie in Bergschenhoek

Fleurdirect: uw Coolblue voor planten!

In deze serie ‘spotlights’ licht ik een bedrijf uit waar ik een opdracht voor heb gedaan. Dit keer is het de beurt aan Fleurdirect, een retailbedrijf in planten. De Coolblue van planten, want zelfs planten worden tegenwoordig met de post verstuurd. Ik ken Fleurdirect weer via Kees, waar ik een bruiloft voor heb vastgelegd. Daarnaast ben ik geboren in Bergschenhoek en is het een gezellige trip down memorylane om daar weer eens langs te gaan. 

Fleur direct is een jong fris bedrijf en zij vroegen mij met het vastleggen van wie zij achter de schermen precies zijn. Daarvoor heb ik uiteindelijk een fotoshoot verzorgd met portretten, een groepsportret en fotografie hoe zij de planten verzorgen, klaarmaken en opsturen. 

 

Ze hebben ongeveer alle planten die er zijn. Maar het belangrijkst is dat de planten heelhuids bij de klant komen in goede gezondheid, en dat lijkt helemaal in orde te zijn, door het juiste vulmateriaal en de goede verzorging van te voren. Dus zoek jij nog een toffe plant, of juist een hele grote, en je wilt die heel gemakkelijk thuis aangeleverd krijgen omdat je geen goed vervoer ervoor kan regelen, check dan vooral even Fleurdirect!