Ontdek je buurnatuur

Wat doet Spriet

Spriet gelooft dat verwondering voor de natuur een fundamentele stap is naar een duurzamere wereld. Dus we maken zij het je zo makkelijk mogelijk om de natuur te ervaren. Dichtbij huis, of zelfs thuis. Bij Spriet doen ze dat door inspiratie en tips. Maar vooral leert Spriet activiteiten. Complete natuuractiviteiten waarmee je kinderen de wonderen van de natuur op een speelse manier, met gebruik van al hun zintuigen, kunnen ervaren. Op deze manier integreert Spriet  de natuur in ons leven en behouden we haar voor de toekomst van onze kinderen.

Een samenwerking met Siemworks

Om het programma ontdek je buurnatuur uit te rollen had Willemien van Spriet wel leuke en leerzame video’s nodig. Uiteindelijk kwam ze in contact met Siemworks. Het klikte en we durfde een samenwerking aan. De afgelopen maanden, in de maand februari en maart hebben we allerlei leerzame video’s gemaakt over leuke thema’s in de natuur. Zo ging het over Mos, dennenappels, de eik, wormen, mieren en nog veel meer! Eigenlijk maakte we een soort klokkenhuis aflevering, maar dan eentje waar kinderen echt in worden geactiveerd om te gaan ontdekken in de natuur. 

Ook benieuwd?

Ben jij als kind benieuwd wat er allemaal te ontdekken is? Of zou je als ouder graag willen dat je kind wat meer kan beleven buiten? Dan is dit pakket van Spriet wel echt een leuk idee. Bekijk bijvoorbeeld dit seizoen en ontdek! En ja uiteraard geproduceerd met de bezielende passie van Siemworks. Bekijk hieronder de trailer!