Bake for life deel 2: Kampala & Bbrood

BBROOD

 Ik reis niet zo vaak, en dan is het fijn als je visum bij op het vliegveld wordt geaccepteerd en je veilig wordt opgevangen. Ik ontmoet Oscar op het vliegveld en daar trek ik samen met Dick deze week mee op. 

De eerste dag word ik er op uitgestuurd foto’s en video’s te maken bij BBROOD Oeganda. BBROOD is gesitueerd in Amsterdam, maar heeft ook een paar vestigingen in Afrika. Bake for Life werkt nauw samen met BBROOD. 

Oscar

Ik ben ongeveer 2 uur op locatie en interview daar verschillende medewerkers en leg uiteraard vast hoe ze het allemaal doen. Voor de rest trek ik die dag op met Oscar. Ik leer het land, de stad Kampala en Oscar steeds beter kennen en we hebben plezier. 

De kerkdienst

Dag 2 is het zondag, ook een mooie kans om naar de kerk te gaan, dus ik ga met de vrouw des huizes, achterop de brommer. M’n vertrouwde en ondertussen wat verouderde Canon G7X gaat mee. Een rit met spannende hobbels met fantastische uitzichten. Er is veel energie in de kerk en ik probeer het een beetje te volgen maar van het Oegandees versta er uiteraard helemaal niks.